Despre

Garantam calitate, seriozitate si bineinteles, distractie la cele mai ridicate cote. Folosim numai echipamente profesionale pentru sonorizare, lumini si efecte speciale, deoarece ne dorim ca fiecare eveniment sa se desfasoare impecabil, fara niciun fel de probleme de ordin tehnic.

Atmosfera placuta pe toata durata evenimentului dumneavoastra este principala noastra datorie, iar programul stabilit de comun acord va fi urmat intocmai. Toate momentele importante ale evenimentului dumneavoastra trebuie sa iasa perfect, de aceea colaboram cu drag cu toate echipele prezente la eveniment (fotografi, cameramani, ospatari, invitati speciali, ursitori) pentru ca sincronizarea cu acestia sa fie impecabila.

Asiguram dj, mc, sonorizare, lumini inteligente, lumini ambientale si arhitecturale, efecte speciale, schela de lumini, karaoke pentru orice tip de eveniment in orasele Pitesti, Bucuresti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Craiova, Mioveni, Targoviste, Slatina, Curtea de Arges, Campulung, Brasov , Ploiesti, Sinaia, Buftea, iar pentru celelalte orase nu ezitati sa ne contactati !

Colaboram cu trupe si artisti, asigurandu-le acestora tot ceea ce inseamna echipament tehnic in materie de sunet si lumini.
Foarte atenta la detalii si cu dorinta de a satisface cele mai exigente gusturi, echipa noastra va tine intodeauna cont de ideile si nevoile dumneavoastra.